Референци

Задоволството на клиентите е во сржта на нашата деловна филозофија. Со избирање на Пелагониска Ревизорска Куќа добивате вреден тим кој е посветен на вашиот успех и секогаш е подготвен да направи дополнителен чекор. Ние веруваме во отворена комуникација, одговорност и транспарентност со нашите клиенти. Ги цениме долгорочните партнерства и се гордееме со довербата што ни ја даваат нашите клиенти.

Тутунски Комбинат АД Прилеп

Прилепска Пиварница АД Прилеп

Клуб Слот 77 ДОО Битола

Евротип

Секе ДООЕЛ Прилеп

Интерворкс ДООЕЛ Битола

Макпромет АД Штип

Микросам ДОО Прилеп

Бимфоод ДОО Прилеп

Мовино ДОО Скопје 

Прима ДОО Скопjе

Печатница 11 Октомври АД Прилеп

Фабрика за квасец и алкохол АД Битола

Транскоп – Патнички сообраќај АД Битола

Силган Метал Пекиџинг ДОО Битола

Крин КГ ДОО Прилеп

Ламинати КОМ ДОО Прилеп

Отпад ДОО Охрид

ПЗУ Плодност Битола

Уни Ројал ДООЕЛ Прилеп

Рудници и услуги АД Скопје

Арини Фешн ДООЕЛ Прилеп